500'den fazla delege bırak git diyorsa kongreyi beklemeden bırakması lazım"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga halkı ve esnafıyla bir araya geldiği. Turan, yaptığı konuşmada, 'Zerre kadar şerefi onuru olan bir lider kendi delegesi 500'den fazla bırak git diyorsa kongreyi beklemeden bırakması lazım' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga halkı ve esnafıyla bir araya geldiği. Turan, yaptığı konuşmada, “Zerre kadar şerefi onuru olan bir lider kendi delegesi 500’den fazla bırak git diyorsa kongreyi beklemeden bırakması lazım” dedi.

 

Biga’da esnaf ve halk ile buluşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Türkiye ve Çanakkale gündemini değerlendirdi. CHP delegelerinin ‘değişim’adı altında topladıkları imzalara dikkat çeken Turan, “ İmkan buldukça Çanakkale’de olmayı bir görev biliyoruz. Çünkü Çanakkale son seçimde özellikle diğer partilere de fark atarak en çok Ak Partiye yakıştığını, Ak Parti’nin de en çok Çanakkale’ye yakıştığını ifade etti. Bizler 15 yıldan bu yana köy köy ilçe ilçe konuşmaya, gezmeye çalışıyoruz. Gayret ediyoruz köylerin dertlerinden şehirlerin sorunlarına kadar. Tarım Gıda Sanayi bölgesinden, köprüye kadar yollardan, hastanelere kadar, okullara kadar her alanda iş yapmaya çalışıyoruz. Ama şimdi önümüzde beş yıl gibi büyük bir zaman var. Bu beş yıl halk bize iş yapın diye görev verdi. Hiçbir partiye nasip olmayacak şekilde ilk turda seçim bitirerek tek başına iktidar imkanı vererek, mecliste de büyük çoğunluğu vererek yola devam dedi. Artık mız mız yapma hakkımız yok. Daha çok çalışacağız daha çok üreteceğiz bu halkın bize olan desteğini sahip çıkmaya çalışacağız. Hatta şimdiden duyuyorum ama ileride daha çok duyacağız bize oy vermeyen arkadaşlarımız da yahu niye oy vermemişiz ki diyecekler. Bu ülkeye Tayyip Erdoğan’dan daha çok Muharrem İnce mi hizmet edecek. Daha kendi kavgaları var görüyorsunuz. Dün itibariyle 500 delege Kılıçtaroğlu gitsin Muharrem İnce gelsin diye oy verdi. Zerre kadar şerefi onuru olan bir lider kendi delegesi 500’den fazla bırak git diyorsa kongreyi beklemeden bırakması lazım. Sürekli tescilli yalan atan sürekli kavgadan gerginlikten beslenen adamlar istifa etmezler. Tek gündemi var sayın Erdoğan’a hakaret etmek. Birinin yaptığı saçma sapan bir karikatürü ergen bir lider gibi ergen bir genç gibi kendi hesabından paylaşmak çok sığ çok ahlak dışı bir siyaset anlayışı. Ama daha kötüsü sizin Biga milletvekili diğer CHP’li vekil arkadaşta bunu paylaşarak aynı kervana takıldı gidiyor. Bunlar yanlış şeyler. Türkiye artık siyaset üretmesi lazım, Türkiye artık belli konularda bir araya gelmesi lazım. Eğitimde, demokraside, milli birlikte beraber yol yürümesi lazım”dedi. 

Biga’ya bir müjde daha

Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri için gittiği Biga’da halka müjde vermeyi ihmal etmeyen Turan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Biga’ya her gelişimizde müjdelerimiz oluyor. Çalışıyoruz heyecan duyuyoruz. Haberi olmayan partiler var takip etmeyenler var. Daha dün seçim atlatıldı bugün biz buralardayız. Size bir müjde ile geldim. Hastanemize Enfeksiyon hastalıkları için, fizik tedavi, kadın doğum için patoloji için 4 doktor geliyor. Atamaları bugün yapıldı 15 gün içerisinde göreve başlayacaklar. O hastane bölgenin en iyilerinden bir tanesi olacak. Biz Biga’yı seviyoruz. İş yapmak istiyoruz. Seçim sonrası teşekkür için buradayız halkımıza bizim borcumuz var daha çok çalışacağız.”