AK Parti İl Başkanvekili Ergin Sezen'den, Muharrem Erkek'e Sert Yanıt

CHP Milletvekilii Muharrem Erkek sosyal medya hesabında buyurmuşlar : "Camileri genelev yaptılar" diyen müfteri öğretim üyesi hakkında Üniversite de YÖK de bir şey yapmıyor! AK Parti Grup Başkanvekili de sessiz! Binlerce kişinin düşünceleri nedeniyle üniversitelerden ihraç edildiği bir dönemde bu kişiyi koruyanları Çanakkale halkı unutmayacak.

Gazetelerde, tv programlarında, sosyal medyada, partimizin kongrelerinde çarşaf çarşaf yazıldı, söylendi. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan Gider, Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Av. Bülent Turan ve İl başkanlığımız bu talihsiz açıklamayı kınadıklarını ifade ettiler. Ayıpladılar.ÇOMÜ bahsi geçen öğretim üyesi hakkında inceleme başlattığını duyurdu. Bugün yarın soruşturma açıldığına ilişkin bilgiyi de kamuoyuyla paylaşırlar.

Tüm Bunları Duymayan Kalmadı

Bir tek CHP'li milletvekili hariç. Aslında o da duymuştur da işine gelmemiştir. Aklınca hemşerilerimizi kışkırtacak.Üstelik hepimiz biliyoruz ki kimse düşüncesi sebebiyle üniversitelerden ihraç edilmedi. FETÖ-PDY üyeliği, terör işbirliği sebebiyle bu ihraçlar yaşandı. Bunlar da olmamalıydı diyorsanız gönlümüzden fazlası geçse de biz insaf diyoruz. İnsaf.

Aslında maksat toplumu manipüle etmek. Bildiğin CHP tavrı. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aziz hatırası ardına sığınmaktan başka bir sözü olmayan, siyaset üretemeyenlerin alıştığımız söylemleri.Oysa Atatürk'ün partisiyiz diye övünenler teröriste terörist diyemeyenlerle işbirliği yapmazlar. Sınırımızda bir terör örgütü olmasında sakınca yok demezler. Devlete seri karil hiç demezler. Ama nafile, bildikleri siyaset bu. Ne yapsak ne desek boş.