Bayramiç'e Yatırımlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bayramiç Belediyesi adaletli hizmet anlayışı ile Belediye Başkanı Sadettin Arslan öncülüğünde ilçeyi adeta çağ atlattı.Bugüne kadar ilçenin dört bir yanında pek çok büyük projeyi hayata geçirdi.

Bu bağlamda Bayramiç Menderes Mahallesine daha önce yapılan Halısaha ve Basketbol sahası, Çocuk Oyun Parkları,Menderes Mahallesi Sağlık Ocağı, yapımı tamamalanmak üzere olan Menderes Mahallesi Düğün salonundan sonra bir büyük yatırım daha olan Menderes Mahallesi Anaokulu projesinin müjdesi Belediye Başkanlığı tarafından verildi.

Proje ile ilgili edinilen bilgilere göre 6 Haziran tarihinde ihalesi gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 Milyon TL'ye mal olacak olan okul 5 Ay (150 Gün) gibi kısa bir süre içerisinde teslim edilecek. Zemin artı 1 kat şeklinde gerçekleşecek olan Anaokulu projesi Oyun alanlarınında olduğu 4 derslik 1 yemekhaneden oluşacak. Proje ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sadettin Arslan ''İlçemiz için gece gündüz durmaksızın çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz, Eğitim,sağlık,sosyal,spor,tarım ve tarihi projelerimizle ilçemizi ayağa kaldırmaya devam ediyoruz, Bayramiç değişiyor,Bayramiç Gelişiyor bu kapsamda Eğitim alanında yapılan bu proje ile çocuklarımız zorunlu eğitim öncesi sağlam bir alt yapı ile eğitim öğretim hayatlarına başlamalarını istiyoruz, Her zaman dediğimiz gibi çocuklarımız bizim geleceğimiz Bu projenin gerçekleşmesinde büyük destek veren Sn.Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a çok teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' dedi