Çevik; Yerel Seçimlerde Aynı İddia İle Meydanlardayız

İyi Parti Ayvacık İlçe Başkanı Serkan Çevik Kurban Bayramında Partililerle Bayramlaşmadan sonra'' yerel Seçimlerde 24 Haziranda Olduğu Gibi, Aynı inanç ve Aynı İddia ile'' Meydanlardayız Diyerek Gazetemize Yazılı Açıklamada Bulundu.

İyi Parti Ayvacık İlçe Başkanı Serkan Çevik Kurban Bayramında Partililerle Bayramlaşmadan sonra’’ yerel Seçimlerde 24 Haziranda Olduğu Gibi, Aynı inanç ve Aynı İddia ile’’ Meydanlardayız Diyerek Gazetemize Yazılı Açıklama Bulundu.

 

İyi Parti Ayvacık İlçe Başkanı Serkan Çevik Yaptığı yazılı açıklama ‘’Türkiye şu anda demokrasi ve hukuk,  ekonomi, dış politika eğitim ve güvenlik gibi pek çok alanda derin bir kriz içerisindedir. Ülkemiz üretim toplumu olması gerekirken, tüketim toplumuna dönüşmüştür’’.

İyi Parti hem kuruluş sürecinde hem de sonrasında birçok engellemelerle karşılaşmıştır. Partimize karşı adeta bir medya ambargosu koyulmuş, İyi partinin siyaset sahnesinde yer alması, mevcut iktidar istenmemiştir, ama parti olarak iktidar tarafından tüm araçlar kullanılarak, sayısız engeller tehditler ve iftiralara rağmen hiçbir zaman ‘’büyük millet, güçlü devlet’’ şiarının ışığında yolumuzdan kararlılığımızdan ve inandıklarımızdan vaz geçmedik. Kurulamaz dediler kurulduk, seçime girmememiz için oynanan oyunlara rağmen seçime girdik ve sonuç olarak yeni bir parti olarak Mecliste 43 Milletvekilimizle beraber milletimizi temsil etmekteyiz.

Ayvacık İlçe teşkilatı olarak seçime bir ay kala kurulduk. Bu süreçte kıymetli yöneticilerimiz ve gönüllülerimizle beraber gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bir ay içerisinde Ayvacık İlçemize bağlı köylerimize, gerek Milletvekili adaylarımızla beraber gerekse yönetici arkadaşlarımızla tüm Ayvacığımızın köylerine giderek Vatandaşlarımızla görüşerek İyi Partiyi anlattık. Gittiğimiz her köyde bir teveccühle karşılandık. Şimdi önümüzde yerel seçimler var, İyi Partiyi göz ardı edenlere şunu söylemek isterim ‘’ Yerel seçimlerde aynı iddiamızla aynı inancımızla meydanlardayız’’.

Biz şu 16 yılın ezdiği, yok saymaya çalıştığı milyonların temsilcisiyiz. Biz hiçbir zaman nereden nasıl geldiğimizi unutmayacağız. Türkiye’nin yeni bir partiye değil ‘’İyi Partiye’’ihtiyacı var bunda dolayı İyi parti olarak Ülkemiz için milletimiz için var olacağız dedi.