DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti

DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Av. Nur Yılmaz Güngören Partisindeki görevinden istifa ettiğini Sosyal Medya hesabında paylaştı

DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Av. Nur Yılmaz Güngören Sosyal medya hesabından paylaştığı istifasında;

Değerli Kamuoyu ve Sevgili arkadaşlarım,

Kuruluşundan bu yana mensubu olduğum DEVA Partisi'ndeki Merkez İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri'nde Partimizin gerek Çanakkale ilimiz gerekse Türkiye genelinde istenilen sonucu elde edemeyişinde her birimizin sorumluluğu olduğuna düşünüyorum. Bu nedenle, üzerime düşenin temsil ettiğim görevimden istifa etmek olduğuna inanıyorum. 

Partimiz Genel Merkez Yöneticilerini de aynı sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Partimizin almış olduğu Büyük Kongre kararının kökleşmiş ve bizi ilkelerimizden uzaklaştıran parti alışkanlıklarına çözüm olacağına ne yazık ki inanmıyorum. 

Bu nedenle, ikinci olağan ilçe kongresi için temsil ettiğim göreve talip olacak kişinin daha başarılı olacağına inanıyorum. Parti üyeliğimin devam edeceğini ve önümüzdeki süreçte Partimiz için emek verecek tüm arkadaşlarıma gönülden destek vermeye hazır olduğumu ayrıca belirtmek isterim.

Bugüne dek desteğini esirgemeyen öncelikle ailem olmak üzere, tüm yol arkadaşlarıma ve siz dostlarıma çok teşekkür ediyorum. 

Saygı ve Sevgilerimle,
 

Deva Partisi Çanakkale Merkez İlçe başkanı Av. Nur Yılmaz Güngören İstifa