Türk Bayrağı'nı Öperek Göreve Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belde Başkanlığı'na Tugay Toksöz atandı.

MHP Kepez Belde binasında düzenlenen programa MHP İl Başkanı Hakan Pınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin ve çok sayıda partili katıldı. MHP Kepez Belde Başkanlığı görevine atanan Tugay Toksöz, Türk Bayrağı’nı öperek göreve başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kepez Belde Başkanlığı’nda bir nöbet değişimi gerçekleştiğini belirten MHP Kepez Belde Başkanı Tugay Toksöz; “Öncelikle bu kutsal görevi devraldığım sayın Recep Yılmaz ve değerli yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı dönem dikkate alındığında hakikaten ateşten gömlek tabiri teslim aldığımız bayrak nöbetini çok güzel ifade etmektedir. Bilindiği üzere ülkemiz bir taraftan PKK, HDP, FETÖ, DAEŞ ile mücadele etmekte, bir taraftan içinde bulunduğumuz Ortadoğu coğrafyasında yeniden şekillendirmek için bölgeyi ateş çemberi haline getiren çok uluslu güçlerle mücadele etmektedir. Tüm bu konulardan sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettiği üzere ülkemizin karşı karşıya bulunduğu terör belasından kurtulmak adına terörün bitirilmesine yönelik hükümetin alacağı her türlü tedbirin sonuna kadar yanındayız ve destekçisiyiz. Bu şerefli davanın bir neferi olarak ettiğimiz yemin doğrultusunda, teşkilatımızın hangi kademesinde görev verilirse verilsin bu görevi layıkıyla ifa etmek benim için büyük bir onur ve boynumun borcudur” diyen Toksöz; “Beni bu göreve layık gören başkanlarıma, desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim. Çıktığımız bu kutlu yolda Yüce Rabbim hiçbirinizin eksikliğini göstermesin ve son nefesimize kadar bu davaya hakkıyla hizmet etmeyi nasip eylesin inşallah” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Hakan Pınar ise, göreve atanan MHP Kepez Belde Başkanı Tugay Toksöz ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.