İl Nüfus Müdür V. Necibe KUŞOĞLU ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Nüfus Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getiren İlimizde Nüfus Müdürlüklerinde görev yapan tüm personele teşekkür ederek, Dünya Nüfus gününü kutladı.
Ziyaretin ardından İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, işlem yaptırmak için bekleyen vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.
Görevli personel ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, nüfus müdürlüğü çalışanlarının 11 Temmuz Dünya Nüfus Gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
11 TEMMUZ DÜNYA NÜFUS GÜNÜ KUTLANDI
11 Temmuz Dünya Nüfus Günü dolayısıyla İl Nüfus Müdür V. Necibe KUŞOĞLU, Bayramiç İlçe Nüfus Müdürü Mesine YILDIZ ve İl Nüfus Müdürlüğü Şefi Şule ÖZTÜRK, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.
Yayınlanma :
12.07.2023 13:15
Güncelleme :
12.07.2023 13:15
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: