Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, 1 Ekim 2025 tarihinde Assos ve Troya tünellerinde gerçekleştirilecek olan acil durum tatbikatı öncesinde hazırlık toplantısı düzenlendi.
Toplantı, Çanakkale AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun başkanlığında yapıldı. Tatbikatın koordinasyonu ve olası senaryoların değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya; Ayvacık Kaymakamlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi, Ayvacık ve Küçükkuyu İtfaiyesi ile Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Yetkililer, tatbikat sırasında kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekerek, vatandaşların güvenliği için alınacak önlemleri masaya yatırdı. 1 Ekim’de gerçekleştirilecek tatbikatla birlikte, olası bir acil durumda müdahale kapasitesinin test edilmesi ve eksiklerin giderilmesi hedefleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: