“Berat Kandili, kardeşlik ve dayanışmanın güçlendiği mübarek bir gecedir”
Aydınlık Geleceğin Partisi (AYGİP) Genel Başkan Vekili Yahya Kaya, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, başta Çanakkaleli hemşeriler olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Berat Gecesi’ni tebrik etti.
Kaya, Berat Kandili’nin İslam âlemi için hikmetin ve rahmetin bol olduğu, gönüllerin huzura kavuştuğu müstesna zamanlardan biri olduğunu belirterek, bu gecelerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Bir kez daha mübarek Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne ulaşmanın manevi huzurunu yaşadıklarını dile getirdi.
Berat Kandili’nin sunduğu manevi ortamın, bireyler için kendini gözden geçirme ve yenilenme imkânı sunduğunu vurgulayan Yahya Kaya, bu mübarek gecede ibadet ve duaların önemine dikkat çekti. Kaya, “Rızık ve şifa kapılarının sonuna kadar açıldığı bu özel gecede, ibadetlerimizle kendi muhasebemizi yaparken; başta her türlü sıkıntı içinde olan kardeşlerimiz olmak üzere, zorda olan ve hasta olan vatandaşlarımızı dualarımızda unutmamalıyız” dedi.
Toplumsal dayanışmanın önemine de değinen Kaya, yaşanan sıkıntıların birlik ve beraberlik ruhuyla aşılacağına inandığını belirterek, bu mübarek gecenin ülkemizde huzur, barış ve kardeşlik ortamının güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.
AYGİP Genel Başkan Vekili Yahya Kaya, mesajının sonunda başta Çanakkaleli hemşeriler ve aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin Berat Gecesi’ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: