Ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli dereceler elde eden Ayvacık Mehmet Akif Ersoy MTAL öğrencileri için düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Mesut Bayram, öğrencileri ve emeği geçenleri tebrik etti.
Ayvacık Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, katıldıkları gastronomi yarışmalarında kazandıkları madalyalarla ilçeye büyük gurur yaşattı. Başarılı öğrenciler onuruna Ayvacık’ta düzenlenen programa Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Ayvacık Garnizon Komutanı Olgun Parlar ve Ayvacık Emniyet Müdürü Mustafa Koç katıldı. Programda Okul Müdürü Gökşin İğneci’ye çiçek takdim edildi.
Alanya’da gerçekleştirilen 10. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’nda “En İyi Ekip Lise” kategorisinde yarışan Yağmur Tunç, Yusuf Göktaş ve Elifnur İskamya ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Aynı organizasyonda “Özel Ana Yemek” dalında yarışan Tevfikcan Çınar birincilik elde ederek altın madalya kazanırken, “Restaurant Tatlı Tabağı” kategorisinde yarışan Abdurrahman Baytekin de birincilikle altın madalyaya layık görüldü.
Öte yandan 2. MEB Gastronomi Yarışması’nda Kübra Demir, Dağhan Ergin ve Samet Çamur üçüncülük derecesi elde ederek bronz madalya kazandı.
Programda konuşan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Ulusal ve uluslararası alanda ilçemizi en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimizi, onların ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: