Bayramiç’te geçtiğimiz günlerde Sarıot Köyü’nde silahlı saldırı gerçekleşmişti. O saldırı sonucunda ise 2 iki hayatını kaybetti. Olaya ilişkin 5 şüpheli gözaltına alınırken, 4’ü serbest bırakıldı, 1’i tutuklandı.

Bayramiç Sarıot Köyü’nde geçtiğimiz günlerde pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıcı sonucunda, Şakir Aydın ve Tayfur Avcı hayatını kaybetti. Olaya ilişkin 5 şüpheli ise gözaltına alındı. 5 şüpheliden 4’ü serbest kalırken, A.K çıkarıldığı mahkemede tutuklanma talebi ile cezaevine gönderildi.
Bayramiç'te İşlenen Cinayette 1Tutuklama
Geçtiğimiz günlerde, Bayramiç İlçesine bağlı Sarıot Köyü mevkiinde işlenen Cinayette göz altına alınan 5 kişiden 1 kişi tutuklandı.
Yayınlanma :
14.02.2024 17:01
Güncelleme :
14.02.2024 17:18
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: