Botları su alan mültecileri sahil güvenlik kurtardı
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan'ın Midilli adasına lastik bot ile gitmek isteyen 38 yabancı uyruklu içinde bulundukları botun su alması dolayısıyla zor anlar yaşarken, yardımlarına sahil güvenlik ekipleri yetişti.
Yayınlanma :
10.07.2018 22:44
Güncelleme :
10.07.2018 22:44
Birçok paylaşım sitesinde kısa zamanda yayılan ve herkes tarafından merak edilen konuya net bir açıklık getirilmese de, edinilen bilgiler usta tiyatrocu Nejat Uygur'un yaşadığı şeklinde.
53HaberMerkezi olarak bu yanlış haberi yayınlamaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirterek, haberin asılsız olduğundan dolayı mutluluk duymaktayız.
Sevgili duayen Nejat Uygur'a uzun ömürler dileriz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: