Çanakkale Özlem Kayalı İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Yaşlılar Haftası öncesinde Çanakkale Huzurevi'ni ziyaret etti.
Ziyaret sırasında öğrenciler, huzurevi sakinleriyle sohbet edip onların anılarını dinledier. Etkinlik, yaşlı bireylerin moral ve motivasyonunu artırırken, öğrencilerin de büyüklerine karşı sevgi ve saygı duygularını pekiştirdi.
Özlem Kayalı İlkokulundan yapılan açıklamada, ‘’ 3-A sınıfı öğrencilerimiz, Sosyal Sorumluluk ve Toplum Hizmeti Çalışmaları Projesi kapsamında, “Yaşlılar Haftası” öncesi, öğretmenleri eşliğinde Çanakkale Huzurevini ziyaret ettiler. İki neslin buluştuğu bu ziyarette, öğrencilerimiz huzurevi sakinlerine “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Günü” etkinlikleri kapsamında hazırladıkları oratoryoyu sundular. Ardından, getirdikleri çiçekleri büyüklerine hediye ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, öğrencilerimiz huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, birlikte hoşça vakit geçirdiler.
Bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal duyarlılığını geliştirdiğini vurgulayarak, benzer ziyaretlerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirttiler’’. Huzurevi sakinleri ise öğrencilerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler
Yorumlar
Kalan Karakter: