Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ev sahipliğinde, “Girişimci Destek Programı İş Geliştirme Desteği , Jüri Toplantısı” gerçekleştirildi.
Toplantıya, KOSGEB AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Murat Şükrü Soykan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Barış Alural, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Atakan Duru, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Çanakkale Koordinatörü Onur Atılgan ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal jüri üyesi olarak katıldı.
Jüri önünde sunum yapan 6 girişimci firma temsilcisi, projelerini detaylı şekilde anlattı. Programın amacı; yenilikçi ve sürdürülebilir iş fikirlerini desteklemek, girişimcilere rehberlik etmek ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak projelerin önünü açmak olarak ifade edildi.
“Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeye Devam Edeceğiz”
Toplantı sonrası açıklamada bulunan ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, girişimcilere yol göstermenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Girişimcilik ruhunu ve yenilikçi iş fikirlerini desteklemek amacıyla yürüttüğümüz bu program, bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlama hedefimizin önemli bir parçası. Girişimcilerimiz, projelerini jüri üyelerimizle paylaşarak kendilerini ifade etme ve iş fikirlerini geliştirme fırsatı yakaladı.
ÇTSO olarak, girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, iş kurmak ve işini büyütmek isteyen herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Eğitim, rehberlik ve iş ağı desteğimiz sürecek. Katılan tüm girişimcilerimize, jüri üyelerimize ve iş birliği içinde olduğumuz paydaşlara teşekkür ediyoruz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: