CHP İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimleri CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, geçmiş dönem CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, 24’ncü Dönem CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan ve geçmiş dönem CHP İl Başkanı Hamza Karagöz tarafından ziyaret edildi. Erkek, ziyarette adaylığını açıkladı.

Bir basın mensubunun adaylık sorusuna cevaben Erkek “Ben de adayım” dedi.
Geçmiş dönem CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek; “Ben de adayım. Zaten bunu siz de biliyorsunuz. Çanakkale’de biliyor. Çok büyük olasılıkla bu Merkez Yönetim Kurulu toplantısında yerel seçimlere ilişkin takvim açıklanacak. Daha partimiz adaylık başvurularını alacağı tarihleri belirlemedi. Ama bugün akşam ya da yarın açıklanır diye düşünüyorum. Zaten o tarihler içerisinde partimize yetkili organlara başvurularımızı yapacağız.”
Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
MUHARREM ERKEK; "BEN DE ADAYIM"
Yayınlanma :
13.11.2023 19:42
Güncelleme :
13.11.2023 19:42
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: