Çanakkale’de bu sene ikinci defa düzenlenecek olan Troya Kültür Yolu Festivali 9 Eylül’de başlayacak ve 17 Eylül’e kadar devam edecek. Çanakkale’de Eylül ayı adeta festival ayı olacak olurken, şehirdeki birçok nokta ise etkinliklerde kullanılacak.

9 Eylül’de başlayacak olan Troya Kültür Yolu Festivali 17 Eylül’e kadar devam edecek. Çanakkale’de 8 gün sürecek olan festival kapsamında ise birçok etkinlik hayat bulacak. Festivalin etkinlik programı ise duyuruldu.

Festival kapsamında, Ferhat Göçer Konseri, Anadolu Ateşi, Resul Dindar, Sinan Akçıl, Gökhan Tepe, Murat Dalgılıç, Simge Sağın, Fatma Turgut Çanakkale’de olacak. Anadolu Hamidiye Tabyaları etkinliklerin, konserlerin bir anlamda merkez üssü olacak olurken, Çanakkale’de 8 gün boyunca festival coşkusu yaşanacak.
TROYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 9 EYLÜL'DE BAŞLIYOR
Çanakkale’de bu sene ikinci defa düzenlenecek olan Troya Kültür Yolu Festivali 9 Eylül’de başlayacak ve 17 Eylül’e kadar devam edecek. Çanakkale’de Eylül ayı adeta festival ayı olacak olurken, şehirdeki birçok nokta ise etkinliklerde kullanılacak.
Yayınlanma :
02.09.2023 23:02
Güncelleme :
02.09.2023 23:02
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: