Orman yangınlarıyla mücadele çalışmalarını yerinde takip eden Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü emrine tahsis edilen ve Çanakkale Havalimanı’nda konuşlu bulunan yangın söndürme uçakları ile helikopterlerde incelemelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında hava araçlarını yakından inceleyen Vali Toraman, görevli uçuş ekipleri ve yetkililerle bir araya geldi. Yangın sezonunda yürütülen hazırlıklar, müdahale kapasitesi ve hava araçlarının teknik özellikleri hakkında bilgi alan Vali Toraman, ekiplerin çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Orman yangınlarına karşı büyük bir özveriyle görev yapan personelin önemine dikkat çeken Vali Toraman, uçuş ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileyerek emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Çanakkale’de orman yangınlarına karşı alınan tedbirlerin aralıksız sürdüğü, hava ve kara unsurlarının koordineli şekilde görev yapmaya hazır olduğu belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: