DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca’nın da katıldığı küçük sanayi sitesi ziyaretinde, CHP Milletvekili adayları sanayide çalışan emekçilerle bir araya geldiler. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla gerçekleşen anlamlı ziyarette ortaya çıkan görseller takdir gördü.
DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca tarafından yapılan bilgilendirmede, “Millet İttifakı CHP 1. Sıra Milletvekili Adayımız İsmet Güneşhan, 4. Sıra Milletvekili Adayımız Tuğberk Güzel, DEVA Partisi Genel Merkez Teşkilat Koordinasyon Kurulu Üyemiz Özlem Kurum, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sn. Sezai Kahraman ve sanayi esnafını ziyaret ettik” ifadeleri yer aldı.
Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
VEKİL ADAYLARI SANAYİDE
CHP Milletvekili adayları, Küçük Sanayi Sitesi’nde emekçilerle bir araya geldiler. Hem 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlandı hem de istişarelerde bulunuldu.
Yayınlanma :
02.05.2023 12:34
Güncelleme :
02.05.2023 12:34
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: