Yeniden Refah Partisi Çanakkale İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı, İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Ateş, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Türk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kısa süre önce Çanakkale İl Müftülüğü görevine başlayan İl Müftüsü Mevlüt Topçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Müftülüğü makamında samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, kentte yürütülecek manevi ve sosyal çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı, Müftü Topçu’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, toplumun manevi değerlerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yüzbaşı, “Şehrimizin manevi rehberliği noktasında önemli bir sorumluluk üstlenen Sayın Müftümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak ahlak ve maneviyat öncelikli bir toplum inşası yolunda yürütülen her türlü çalışmanın destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.
Nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Mevlüt Topçu ise, Başkan Yüzbaşı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Çanakkale’nin manevi yapısına katkı sağlayacak çalışmalarda birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Yorumlar
Kalan Karakter: