Yeniden Refah Partisi Çanakkale İl Başkanı Mehmet Yüzbaşı, merhum lider Necmettin Erbakan’ın vefatının 15. sene-i devriyesi dolayısıyla gerçekleştirilen programlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Arslanca Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı
İl Başkanı Yüzbaşı açıklamasında, Arslanca Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına İl Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte katılım sağladıklarını belirterek şunları söyledi:
“Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın aziz hatırasını dualarla, salavatlarla ve gönülden niyazlarla yâd ettik. Davasına adanmış bir ömrü, inançla yoğrulmuş bir mücadeleyi ve milletimize bırakılan kıymetli mirası bir kez daha idrak ettik. Hocamızın adalet, ahlak ve üretim temelli siyaset anlayışı bizlere istikamet çizmeye devam etmektedir.”
Ramazan’ın Bereketinde Kardeşlik Sofrası
Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen iftar programına da değinen Yüzbaşı, birlik ve beraberlik mesajı verdi:
“Mübarek Ramazan ayının bereketini, kardeşliğini ve muhabbetini teşkilat mensuplarımızla birlikte yaşadık. Aynı sofrada buluşarak gönül bağlarımızı güçlendirdik. Bu anlamlı buluşmada Milli Görüş davasının banisi olan merhum liderimizi rahmet, minnet ve dualarla andık; dava şuurumuzu tazeledik.”
İl Divan Toplantısında İstişare ve Kararlılık Mesajı
İftar programının ardından gerçekleştirilen İl Divan Toplantısı’nda teşkilat çalışmalarının kapsamlı şekilde ele alındığını ifade eden Yüzbaşı, şu değerlendirmede bulundu:
“Gerçekleştirdiğimiz İl Divan Toplantımızda çalışmalarımızı istişareyle değerlendirdik. Dava sorumluluğumuzu, kararlılığımızı ve hizmet azmimizi bir kez daha pekiştirdik. İnandığımız değerler doğrultusunda milletimize hizmet yolunda birlik ve beraberlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz.”
Teşekkür ve Dua
Açıklamasının sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden İl Başkanı Yüzbaşı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Bu anlamlı programların hazırlanmasında emeği geçen, katkı sunan ve gönlüyle bizlerle olan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Merhum liderimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor; mekânının cennet, makamının âli olmasını niyaz ediyorum.”


Yorumlar
Kalan Karakter: