Yeniden Refah Partisi Çanakkale İl Başkanı Mehmet Yüzbaşı, geçtiğimiz hafta Ayvacık ilçesinde gerçekleştirilen stand ve saha çalışmalarının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen program kapsamında Ayvacık’ta vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Yüzbaşı, teşkilat mensuplarıyla birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve yönetim kurulu üyeleriyle sahada aktif şekilde yer aldıklarını belirten Yüzbaşı, “Vatandaşlarımızın ilgisi, samimiyeti ve desteği bizlere güç verdi. Hemşehrilerimizin talep ve düşüncelerini birebir dinleme fırsatı bulduk. Bu birlik ve beraberlik havası bizleri son derece memnun etti” dedi.
Program kapsamında Pazaryeri Camii’nde Cuma namazı kılındıktan sonra vatandaşlarla sohbet edildiğini ifade eden Yüzbaşı, ilçe esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduklarını söyledi.
“Ayvacık’ta Güçlü Bir Aile Ortamı Oluşturduk”
Nuh Aydın da yaptığı açıklamada, Ayvacık halkının gösterdiği yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“İlçemizde gerçekleştirdiğimiz stand ve saha çalışmalarında vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve destekten büyük mutluluk duyduk. Ayvacık’ta yalnızca siyasi çalışma değil, gönül köprüleri kuruyoruz. Gençlerimizle, kadınlarımızla, esnafımızla ve tüm hemşehrilerimizle güçlü bir aile ortamı oluşturduk. Halkımızın sorunlarını dinlemeye, çözüm önerilerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Bizlere kapısını ve gönlünü açan tüm Ayvacıklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: