'Ateş kahramanları'ndan SMA hastası Alp bebeğe destek
TÜRKİYE’nin güney bölgelerindeki orman yangınlarında söndürme çalışmalarına katılan Çanakkale Belediyesi personeli Ahmet Arslan ve İsmail Dikili, çeyrek altınla ödüllendirildi.
Yayınlanma :
13.08.2021 15:50
Güncelleme :
13.08.2021 15:51
Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ahmet Arslan ve İsmail Dikili, ülkenin güney bölgelerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına birden fazla noktaya giderek, destek verdi. Ahmet Arslan ve İsmail Dikili’yi makamında ağırlayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, zorlu görev için gönüllü olarak çalışmalarda emek veren personele teşekkür etti. Arslan ve Dikili’ye teşekkür hediyesi olarak birer çeyrek altın hediye edildi. Arslan ve Dikili ise altınları SMA Tip 1 hastası olan Ahmet Alp bebeğin tedavi kampanyasına destek olmak için bağışladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: