Konuşmasında Çanakkale'de ki yatırımlara değinen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan; "Sayın Valimizin ısrarları ile Merkezde yaşayan Roman Vatandaşlarımızın en düşük geliri olanlarına konut projemizi hayata geçiriyoruz, yer tespiti yapıldı, yakında ihale süreci başlayacak. Biliyorsunuz Ayvacık'ta deprem konutlarımızın yüz adeti kalmıştı ve en kısa zamanda yüz bir adet konutumuzun da teslimi için sona yaklaştık. Bunların dışında Bin iki yüz doksan adet TOKİ Konutumuzun kura çekimi ise 1 Şubat Çarşamba günü yapılarak hak sahiplerini belirleyeceğiz. Derdimiz Çanakkale'mizi daha ne kadar kalkındırabiliriz. Kış ayındayız, bu müjdeyi MÜSİAD Kongresinde vermek yakışır diye düşünüyorum. Şubat ayında sanayide kullanılan Elektrikte %12 indirim olacak, sanayide kullanılan doğalgazda ise %13 ila %17 arasında indirim yapacağız. İmkan oldukça paylaşmaya, imkan oldukça yatırım planlarını teşvik etmeye devam edeceğiz. Bakınız 10 Şubat günü Enerji Bakanımız Çanakkale'de olacak, sadece açılış yapıp gönderelim istemiyoruz. Toplanalım hangi sanayicimizin derdi var sorunu var bir masada Bakanımıza sunalım, çözüm üretelim istiyoruz. Toplantımıza katılmak isteyen herkesi İl Başkanlığımız aracılığımız ile isimlerini not aldırarak o toplantıya bekliyoruz" dedi.
"UZAYA GİDECEK İSİM BELLİ BUNLARDA ADAY BELLİ DEĞİL"
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan konuşmasında 'Altılı Masa'nın toplantılarını da eleştirerek; "Bakınız Altılı Masa diye tabir edilen bir siyasi oluşum var. Bu güne kadar on bir kez toplandılar, son toplantı dokuz saat sürdü, bizlerde bekledik ne diyecekler kim aday olacak diye. Çıkan sonuç 'Erdoğan aday olamaz'. Kendi kazanmaları değil dertleri Erdoğan aday olamaz. Biz uzaya adam göndermeye karar verdik, ismi belirledik, eğitimleri tamamlandı bunlarda halan aday belli değil. Türkiye'nin bunu hak etmediğini düşünüyorum. Dün bize hodri meydan diyenler, seçimlerin tarihini alın kaybedersek de kaybederiz diyenler şimdi tek dertleri Cumhurbaşkanımızın aday olmaması. Biz sahalarda tartışmaya, polemik yapmaya hazırız. Ama mahkeme kapıları bizim işimiz değil. Dün aldıkları karar resmen Erdoğan'ın Başkanlığına kabul kararıdır, Erdoğan'ın bir daha seçileceğinin kabulü kararıdır. Bu yanlıştan bir an önce dönülmelidir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
TURAN MÜJDELERİ ARDI ARDINA SIRALADI
MÜSİAD Çanakkale Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan TOKİ konutları ve enerji konusunda müjdeler verdi.
Yayınlanma :
28.01.2023 16:29
Güncelleme :
28.01.2023 16:29
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: